feed-image RSS-feed

Startzondag 15 september

De vakantie is halverwege en dat betekent dat we weer vooruit gaan kijken naar wat daarna komt! De startzondag is vastgesteld op 15 september. Enthousiaste gemeenteleden willen, aangemoedigd door het mooie weer van vorig jaar, het dit keer gaan organiseren op een buitenlocatie. Het is al weer jaren geleden dat we startzondag hadden bij de familie Hooijer aan de Barneveldseweg. Het was een grandioos gebeuren waar velen met plezier aan terug zullen denken. Het was mooi weer en we waren met ruim 400 mensen bij elkaar en iedereen hielp mee!

Dit jaar mogen we bij de familie Lokhorst te gast te zijn. Zij hebben een kampeerboerderij aan de Palestinaweg. Het koor Tin Speransa komt zingen en diverse sprekers zullen tijdens de viering een goed verhaal vertellen. We willen er een laagdrempelig, gezellige en inspirerende viering van maken voor jong en oud. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Je kunt een spelletje gaan doen, fietsen of een workshop bezoeken. De morgen wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Schrijf 15 september dus in de agenda en wees welkom!

Namens de organisatie Startzondag 2019,
Jan-Willem Overvliet