feed-image RSS-feed

Tent of Nations

Tent of Nations is een educatieve boerderij met het vredesproject van de Palestijns-christelijke familie Nassar in Bethlehem. Ondanks de moeilijke omstandigheden en de voortdurende dreiging van landonteigening, zet de familie Nassar zich op een geweldloze en zeer creatieve manier in onder het motto “Wij weigeren vijanden te zijn”.

Lieve mensen,
Graag nodigen we jullie hierbij uit voor de twee onlinebijeenkomsten op zaterdagmiddag 13 februari. En zet zaterdagmiddag 25 september vast in je agenda: dan kun je bij jou in de buurt mee doen aan een kleinschalige Vriendenmiddag!

21 Vriendenmiddagen op zaterdagmiddag 25 september
Zoals we jullie al hadden laten weten staan er op 21 plekken in Nederland enthousiaste vrijwilligers in de startblokken om een kleinschalige Vriendenmiddag te organiseren. We willen jullie hierbij laten weten dat we deze bijeenkomsten verzetten naar zaterdagmiddag 25 september (Vredesweek). Het programma omvat bijdragen van Daoud Nassar (Tent of Nations) en Carolien Roelants (Midden-Oosten expert en NRC-journalist), een korte film, ontmoeting en gesprek, creativiteit en een solidariteitsactie. Noteer deze datum vast in je agenda, meer informatie - inclusief alle locaties - volgt. Alvast van harte welkom!

Twee onlinebijeenkomsten op zaterdagmiddag 13 februari
Op zaterdagmiddag 13 februari zijn jullie van harte welkom bij twee onlinebijeenkomsten:
14.00 - 15.00 uur een online ontmoeting met Daoud Nassar;
15.30 - 17.00 uur een keuze uit drie documentaires:
1. The Stones Cry Out - over Palestijnse christenen;
2. Five Broken Cameras - over geweldloos verzet bij onteigening Palestijns land;
3. In de ban van Israël - over de Israëllobby in Nederland;
Voordat je de documentaire gaat kijken luister je naar een introductie; na afloop bespreek je je indrukken in een kleine groep.

Meld je op tijd aan
Meld je uiterlijk woensdag 10 februari 2021 aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld in je mail of je je alleen aanmeldt voor de ontmoeting met Daoud Nassar of ook voor één van de documentaires. Vermeld de titel van de documentaire die je wilt zien. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link en verdere informatie op vrijdag 12 februari 2021.
Meer informatie over het programma kun je hier lezen.
Nogmaals: meer dan welkom!