Expositie

Vanaf 29 november mag ik,Tineke Ebing een kleine expositie van mijn schilderijen en gedichten aan u tonen. Vanaf 1998 maak ik intuïtief schilderijen en langzaam maar zeker ontdekte ik het verhaal erachter. Steeds kwamen er spontaan woorden bij en ik begreep dat dit alles te maken heeft met mijn geloof. Ik heb geen les gehad in schilderen, dat wilde ik ook niet, want het idee kwam bij me op dat dit puur vanuit mijn hart tevoorschijn moest komen. Het gaat in dit alles niet om mij of om hoe mooi het er uit ziet, maar om wat God mij laat zien als ik mezelf durf open, en vooral kwetsbaar op durf te stellen.
Een stille wens om dit met meer mensen te mogen delen is werkelijkheid geworden, en ik ben daar heel dankbaar voor. Juist in de adventstijd iets te mogen laten zien maakt me blij en ik hoop dan ook van harte dat u aangeraakt mag worden door de woorden of schilderijen.
Mijn website kunt u eventueel bezoeken www.nature-poems.simplesite.com

↑ Top