Gemeente-zijn, is…

Gemeente-zijn is meer dan de zondagse preek. Het is meer dan de actie Kerkbalans.
De werkgroep Communicatie wil zo veel mogelijk aspecten tonen van gemeente-zijn. Niet in één keer, maar elke week één foto.
De eerste foto moet zondag 10 december in de kerk getoond worden.
Iedereen kan een aspect van gemeente-zijn aanmelden. Dat kan gaan om een grote activiteit, maar het kan ook heel klein zijn. Alles telt mee, alles valt onder gemeente-zijn.
Informatie die voor de fotograaf belangrijk is:
• Wie
• Wat
• Waar
• Wanneer
Voorbeeld:
Op dinsdag 11 maart van 11-12u wordt er in de Kruiskerk een groep Grieks-Katholieke Roemenen rondgeleid. Van 12-13u bieden we hen een broodmaaltijd aan.
De organisatie is in handen van Willem Willemse (06-12345678, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en
De fotograaf zal doorgaans alleen aanwezig zijn voor het maken van enkele foto’s en daarna weer vertrekken.

Ruud Koekkoek

↑ Top