Bijeenkomst zondag 14 januari.

Beste leden van de gemeente rondom de Kruiskerk,

2017 was een bijzonder jaar voor de gemeente rondom de Kruiskerk in Nijkerk. Onze kerk werd ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd. We zijn blij met het resultaat! Maar een kerk is zoveel meer dan een gebouw. Het gaat uiteindelijk om verbinden en ontmoeten: we zoeken verbinding en ontmoeting met elkaar en met God. Daarom sturen we jullie deze uitnodiging. Want zondag 14 januari a.s. is er na afloop van de morgendienst in de Kruiskerk een event voor iedereen in de leeftijd van ca. 25 t/m 45 jr. Neem je kinderen mee, er is een programma voor de kinderen van de basisschool en oppas voor de allerkleinsten.

We horen graag van jou wat er leeft bij jou, en wat wij als kerk voor jou kunnen betekenen. Je bent lid van deze kerk. Je zult daarbij ook je vragen en ideeën hebben. Met elkaar willen op zoek naar verbinding en ontmoeting met elkaar en God. We vinden het belangrijk dat juist leden van 25 t/m 45 jaar hun ideeën, gedachten en vragen daarover verwoorden. Wat aan de orde kan komen is bijvoorbeeld: hoe ervaar jij jouw lidmaatschap van deze kerk? Welke voorstellen, suggesties of ideeën heb jij voor het bestuur? Daarom horen we graag of jij er 14 januari bij kunt zijn. Je kunt ons je opgave mailen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma ziet er zo uit:
- vanaf 10.45 uur ontvangst met koffie, thee en limonade in de grote zaal (boven);
-11.00 uur inspiratiemoment samen met de kinderen;
-11.15 uur volop ruimte voor jullie inbreng, vragen en creativiteit. Apart kinderprogramma;
-12.00 uur gezamenlijke lunch in de ontmoetingsruimte. Tevens tijd voor ontmoeting en gesprek.
Het lijkt ons leuk als iedereen wat meebrengt voor de lunch. Wij zorgen voor koffie, thee en (karne)melk. De rest is dus aan jullie!
- 13.00 uur (uiterlijk) afronding.

Er is een apart programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd, en oppas voor de allerkleinsten. Kinderen zijn dus welkom!

Graag tot 14 januari, en met hartelijke groet,
Ds. Egbert Egberts, Gerry Zuur, Jan Oldeman, Ingrid v.d. Beek, Henk Lozeman, Olaf Koelewijn, Henri Jager

↑ Top