Uitnodiging de Ark.

Op 17 en 18 maart a.s. houdt De Ark een feestelijk openingsweekend ter gelegenheid van de verbouw van hun nieuwe onderkomen, de voormalige Goede Herder Kerk.
Sinds de sleuteloverdracht van u aan ons op 10 september is met man en macht gewerkt om alle ruimtes aantrekkelijk te maken en passend voor het gebruik waarvoor het bedoeld is.
De binnenkant van het gebouw is geheel gerenoveerd en veel installaties zijn gemoderniseerd.
Het gebouw mag er dan (van binnen) anders uitzien, het was en blijft een plek waar we onze hemelse Vader mogen eren en elkaar ontmoeten.
We nodigen u daarom van harte uit om tijdens ons openingsweekend eens te komen kijken wat er gedurende de afgelopen vijf maanden veranderd is, en om één of meer onderdelen van het programma mee te beleven.
Dat programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 17 maart begint om 10.15 uur een speciaal programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Matthijs Vlaardingerbroek neemt het aanwezige 'hooggeëerd publiek' mee op een fantastische ontdekkingstocht!
Na afloop zijn de poffertjes klaar en zijn er nog veel leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Tot ongeveer 13.30 uur kunnen zij o.a. schminken, knutselen, dansen of spelletjes doen.
De hele dag staan de deuren wagenwijd open. U kunt op elk moment binnen lopen om te kijken en om kennis te maken.
Natuurlijk bent u die zaterdagavond om 20.00 uur ook van harte welkom bij het concert van Hanne de Vries, en bij de dienst van zondagmorgen om 10.00 uur. In een dienst met als thema ‘Het verlangen van God‘ kunt u uw licht opdoen, als Harm Visser zal spreken over de betekenis van een bijzondere kandelaar.
Zondagavond is er een jeugddienst voor 12 tot + 25-jarigen!
Spreker is dan Jaroah Haumahu en de hiphopgroep Damascus treedt op.

Met vriendelijke groet,
Robert van Hofwegen
Communicatie De Ark


↑ Top  

© Gereformeerde Kerk - Nijkerk 2018   Leden   Account aanmaken?   ANBI