Kindervoorstelling

Zondag, de 27e is het zover. Dan komt Matthijs Vlaardingerbroek met een kindervoorstelling bij ons in de Kruiskerk. Matthijs heeft een veelzijdig programma, met poppenspel en goochelacts. Het is vooral de manier waarop hij met de kinderen contact legt, of het nou een grote groep is of een kleine groep, waardoor zijn optredens zo’n succes zijn. Als geen ander weet hij de waarde van het geloof en de liefde van Jezus duidelijk te maken aan groot en klein.
De voorstelling is in de kerkzaal, de zaal gaat om 11 uur open. (niet eerder in verband met de kerkdienst van 9.30 uur). De voorstelling duurt ongeveer een uur. Er is oppas voor de kinderen onder de 4.

Een paar praktische punten:
De voorstelling is gekoppeld aan de bijeenkomst voor 25 - 45 jarigen van de Evangelisatie Commissie. Deze groep gaat in de bovenzalen aan de slag.
Om 11 uur gaat de kerkzaal open, dan kunnen de ouders, die naar deze bijeenkomst gaan hun kinderen in de kerkzaal brengen. Er zijn daar mensen, die de kinderen opvangen, totdat de bovenactiviteit afgelopen is. Je kunt natuurlijk ook aan opa of oma vragen of die je kinderen willen begeleiden.
Niet alleen de kinderen, waarvan de ouders naar de bijeenkomst gaan, maar ook alle andere kinderen zijn natuurlijk welkom. DE ZAAL MAG VOL! Neefjes, nichtjes, vriendjes, buurkinderen, de grote broers en zussen. Dit is echt een gelegenheid om je vrienden uit te nodigen die weinig met geloof meer bezig zijn.

Bedankt, Gerry Zuur

↑ Top