Berichtje van de coördinatoren van de Kruiskerk

Velen kennen ons inmiddels. De dames (coördinatoren) van de Kruiskerk: Jolanda Guliker en Hanita Tijsseling.
Voor wie ons nog niet kent, we stellen ons graag aan u voor.
Jolanda is getrouwd met Evan en hebben samen 2 kinderen Evert en Jolijn. Wij hebben samen een bouwmanagement bureau. Naast de ledenadministratie op het kerkelijk bureau ben ik sinds april 2018 in dienst als coördinator Kruiskerk.
Hanita is getrouwd met Marco en hebben samen ook 2 kinderen Raemon en Daphne. U kent mij  misschien van lijstenmakerij Passe-partout. Tot juli had ik de winkel in de Langestraat en nu werk ik vanuit huis. Sinds september 2018 ben ik werkzaam in de Kruiskerk. We werken beiden voor 18 uur en regelen nu alles in en om de Kruiskerk.

Het is een mooi gebouw met vele mogelijkheden, waar niet alleen kerkleden, maar ook  verenigingen en stichtingen graag gebruik van maken. Zo hebben wij taalcursussen, inloopochtend, inloopmiddag, inloopcrea, seniorencontact, vergaderingen, clubs, koren, bridge-vereniging en nog veel meer gezelligheid. De agenda  (wie, wanneer en welke zaal) beheren wij. Dus graag voordat u iets wil gaan organiseren even overleggen of het schikt. Dan voorkomen we teleurstellingen. Want doordat alles nu onder 1 dak plaatsvindt is het noodzakelijk dat er op tijd gereserveerd wordt zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.
En heeft u een huwelijksjubileum of verjaardag? Informeer gerust eens bij ons. Wij maken er samen met u een feestje van!
Kerk zijn doen wij niet alleen. Kerk zijn doen we samen!
Wij zijn dan ook heel blij met de vrijwillige kosters die de zondagen voor ons werken en de buffethulpen die wij kunnen inzetten bij evenementen. Ook het  gebouw onderhouden en schoonhouden vraagt veel tijd en we vinden het fijn dat er kerkleden zijn die ons daarbij helpen. U leest het goed, wij kunnen en doen het niet alleen. Maar wij zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers die ons bijv. kunnen helpen sneeuwruimen. Dus meldt u aan!

Hoe kunt u ons bereiken? Via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-11470333.
Wanneer zijn wij aanwezig in de Kruiskerk? Maandag, Woensdag, Donderdag van 9-17u en de Vrijdagochtend van 9-12u. Dinsdag overdag is de kerk gesloten (ook voor kerkelijke activiteiten met uitzondering van begrafenissen.)
Wij hopen u in de Kruiskerk te ontmoeten. De koffie staat voor u klaar!

Warme groeten van Jolanda Guliker-van Dijk en Hanita Tijsseling-van de Pol