Atelierroute

Commissie Toekomst
Atelierroute 2019 wordt gehouden op 30 mei (Hemelvaartsdag)
In het Trefpunt-Kruiskerk wordt dan een overzicht gepresenteerd van werk van alle deelnemende kunstenaars. U kunt dan een indruk krijgen wat zij u thuis willen laten zien.  Gemakkelijk om alvast uit te zoeken wat u later op de dag wilt bezoeken. Drie kunstenaars laten ter plaatse in de aangrenzende zalen hun collectie zien.
Het koffiedrinken na de kerkdienst gaat gewoon door. Vanaf half elf kunnen ook de eerste bezoekers binnenlopen. Natuurlijk kunt u hen ook uitnodigen een kopje koffie mee te drinken.
Maar we hebben hulp nodig om in de middag en het begin van de avond de bezoekers te ontvangen en koffie, thee of frisdrank aan te bieden. Wie is bereid ons daarbij een paar uurtjes te helpen? Als u ervaring hebt met de  bediening in het Trefpunt-Kruiskerk bent u dubbel welkom.
Graag aanmelden bij: