TrefPunt.AvondEten

Op 24 april jl. werd de eerste keer het AvondEten in het TrefPunt in de Kruiskerk georganiseerd. En met veel succes. Ruim 40 gasten en enthousiaste vrijwilligers hebben met elkaar genoten van een uitstekend 3-gangenmenu in een fraaie ruimte. Het was gezellig met voor velen meerdere nieuwe ontmoetingen en bovendien …. lekker!

De volgende maaltijd wordt georganiseerd op woensdag 22 mei a.s. Gasten zijn welkom vanaf circa 17.00 uur en we sluiten af omstreeks 19.00 uur. De kosten zijn weer 5 euro per persoon.
De maaltijd wordt speciaal georganiseerd voor mensen die zich wel eens wat eenzaam voelen, zoals alleenstaanden en ouderen. Een gezellige en smaakvolle maaltijd heeft dan vast een positieve uitwerking. Maar ook anderen, gemeenteleden of niet, zijn welkom. Het staat u natuurlijk vrij om anderen mee te nemen of hen te wijzen op deze mogelijkheid.

Voor de organisatie is het belangrijk om van te voren een idee te hebben van het aantal te verwachten gasten en dus moet men zich van tevoren opgeven.
Heeft u dat reeds gedaan, dan is dat uiteraard niet meer nodig.
Opgeven (of zo nodig afmelden) kan bij Jeanette Waaijenberg
via telefoon 06-30953033 of 033-2459752

Opgeven graag voor 19 mei a.s.
Bij deze dus de uitnodiging.
U bent van harte welkom.
Team TrefPunt.AvondEten