Gemeente Groei Groepen

Het GGG-seizoen zit er al weer bijna op. Een aantal kringen hebben al een afsluitende bijeenkomst gehouden en het thema Jozua afgesloten. Toeval of niet, het thema van de www-komdienst van, afgelopen zondag (bevrijdingsdag), sloot hier prachtig op aan: het laatste hoofdstuk van het boekje. De redevoering van Jozua, waarin hij oproept om een keuze te maken.
Het was goed om in kleine kring regelmatig bij elkaar te komen en samen aan de hand van het boekje na te denken over Jozua.
Mocht u denken, dit is wel wat voor mij, dan horen wij dat graag van u. Na de zomervakantie gaan we weer van start met een nieuw thema.
U kunt u opgeven bij:
Stef en Marion Schep
Hogenhof 36, Nijkerk
033 844 6402
Bij gebruik van de mail wordt u verzocht naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op te geven.