TrefPunt.AvondEten

Na de successen van april en mei wordt er in juni weer een 3-gangendiner geserveerd in het TrefPunt van de Kruiskerk. Om precies te zijn op woensdag 19 juni a.s. Men is welkom vanaf 17.00 uur en de afsluiting is omstreeks 19.00. De kosten zijn standaard 5 euro per persoon.
De maaltijd wordt speciaal georganiseerd voor mensen die zich wel eens wat eenzaam voelen, zoals alleenstaanden en ouderen. Iedereen is welkom, gemeenteleden of niet. Het staat u natuurlijk ook vrij om anderen mee te nemen of hen te wijzen op deze mogelijkheid.
Voor de organisatie is het belangrijk om van te voren een idee te hebben van het aantal te verwachten gasten en dus moet men zich van tevoren opgeven.
Heeft u dat reeds bij een vorige keer gedaan, dan is dat uiteraard niet meer nodig.
Opgeven (of zo nodig afmelden) kan bij Jeanette Waaijenberg
via telefoon 06-30953033 of 033-2459752 maar bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . graag voor volgend weekend, dus voor 16 juni a.s.
Bij deze dus de uitnodiging.
U bent van harte welkom.
Team TrefPunt.AvondEten
Trefpunt∙Avondeten. Een deelnemer vertelt
Op 22 mei werd voor de tweede keer een avondmaaltijd geserveerd in het Trefpunt en evenals de vorige keer was het volgeboekt. Een drankje vooraf, een heerlijke soep, dito hoofdgerecht en nagerecht. Dat alles in een heel gezellige sfeer. Navraag onder enkele deelnemers gaf als resultaat,  dat men het cijfer 10 hieraan toekende.  Samenzang onder begeleiding van Henk Hortensius maakte het geheel compleet.