Vacature secretaris kerkenraad

Ben jij energiek? Ben je accuraat? Ben je betrokken bij de kerk en heb je nog wat tijd of misschien máák je wat tijd vrij?
Dan is secretaris van de kerkenraad iets voor jou!
Je krijgt een kijkje in de keuken van de kerk. En jij kunt iets betekenen in het besturen van de Kruiskerk.
Wat wordt er van je verwacht?
- het opstellen van de agenda van de  vergaderingen van de kerkenraad en zorgen voor de verslaglegging hiervan.
- actief meedenken met het beleids- en jaarplan van de kerk en contact onderhouden met het kerkelijk bureau.
- verzorgen van post en het maken van de roosters voor de ambtsdragers en gastvrouwen/heren.
- ongeveer een keer in de zes weken dienst doen als ouderling tijdens de kerkdienst.
Graag komen we in contact met een gemeentelid die deze taak samen met de zittende secretaris, Anneke van den Pol-Grevelink, op zich wil nemen.
Als je meer wilt weten over de inhoud van deze taken dan ga ik hierover graag in gesprek.
Voel je zelf iets voor deze functie of ken je iemand die deze functie op zich zou kunnen of willen nemen, dan hoor ik dat graag.
Met hartelijke groet,
Arie Mak