TrefPunt.AvondEten

Op 24 juli a.s. is er voor de vierde keer een TrefPunt.AvondEten.
Na het aspergemenu de vorige keer gaan we dit keer voor een gezellige, zomerse barbecue! Men is welkom vanaf 17.00 uur en de afsluiting is omstreeks 19.00 uur. De kosten zijn standaard 5 euro per persoon.
De maaltijd wordt speciaal georganiseerd voor mensen die zich wel eens wat eenzaam voelen, zoals alleenstaanden en ouderen. Iedereen is welkom, gemeenteleden of niet. Het staat u natuurlijk ook vrij om anderen mee te nemen of hen te wijzen op deze mogelijkheid.
Bent u nog niet eerder geweest of wilt u eens een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. Er is geen wachtlijst en we streven er naar iedereen van een maaltijd te kunnen voorzien.
Voor de organisatie is het belangrijk om van te voren een idee te hebben van het aantal te verwachten gasten en dus moet men zich van tevoren wel even opgeven.
Heeft u dat reeds bij een vorige keer gedaan, dan is dat uiteraard niet meer nodig.
Opgeven (of zo nodig afmelden) kan bij Jeanette Waaijenberg
via telefoon 06-30953033 (met ook de mogelijkheid een mededeling in te spreken) of 033-2459752
graag voor volgend weekend, dus voor 19 juli a.s.
Bij deze dus de uitnodiging.
Nogmaals u bent allen van harte welkom.
Team TrefPunt.AvondEten