Circus Mens - De musical

Via deze weg willen wij iedereen die heeft meegeholpen aan de musical bedanken. Zonder jullie was het nooit zo'n groot succes geweest! Al die talenten die op verschillende manieren werden ingezet om Gods boodschap te vertellen. Jong en oud was vertegenwoordigd. De positieve energie was zo aanstekelijk en inspirerend dat wij met veel plezier terugkijken op de afgelopen periode. Dit is samen kerk zijn! Wij zijn dan ook ontzettend trots op het eindresultaat!
Het was vrijdag nog heel spannend vanwege problemen met de techniek. Er is echter keihard gewerkt om het geluid zo optimaal mogelijk te krijgen.
Wist je dat je de musical ook terug kan kijken via www.kerkomroep.nl of via de kerkomroep app? Aanrader! Veel plezier met nagenieten!
Met vriendelijke groet,
Het productieteam,