Mededelingen!!!!!
Het Corona virus houd iedereen bezig ook ons van de Bazarcommissie.
Alle activiteiten zijn afgelast tot 1 september.
Hoe het daarna gaat weet nog niemand.
Maar dat het niet meer hetzelfde zal worden als voor de Corona tijd dat denken we allemaal.
Of de Bazar  doorgaat kunnen wij ook nog niet zeggen. Het is een hele verantwoording: de meeste vrijwilligers en helpers zijn wel mensen die in de risicogroep zitten, en er zijn altijd heel veel bezoekers. Het is nu nog te vroeg om te zeggen ja of nee Bazar, of een andere datum,
of een jaar overslaan.

Inzamelen!!
We gaan het nu ook iets anders doen.
We zien dat er toch vraag is ondank het Corona virus dat de mensen toch hun spulletjes willen brengen.
Waar wij dan ook weer heel blij van worden.
Mocht u met spullen zitten kunt u altijd één  van ons bellen!
Wij gaan dan op afspraak mee op gepaste wijze.
U kunt natuurlijk ook uw spullenen tot het laatst bewaren en dan brengen.

Loten!
Wij wachten ook met loten verkoop!
Wij snappen dat mensen nu niet langs de deur willen gaan om lootjes te verkopen.
Misschien wordt het begin september dat we loten gaan verkopen.
Heb ook zitten denken om online te verkopen, of toch ook een jaar geen loten!

Schuur!!
Wij zijn voor volgend jaar en verdere jaren op zoek naar een nieuwe schuur
voor onze opslag.
De Familie Kraaij heeft verhuisplannen!  Wat wij natuurlijk heel erg jammer vinden.
Heeft u een schuur en draag u de Bazar een warm hart toe, of weet u iemand, laat het ons dan weten.

Wij verzamelen wel DE punten!
U mag ze bij een van ons inleveren!

Elly van den Akker (2464680) Janny Jager (2457185) Janny Kip(2452878), Ineke Knoppersen (2454493) Jeanette Lensen (2452349) Nanny Muller (2458039)

Namens de BAZAR-commissie
Elly van den Akker