Afscheid Ds Overvliet

Beste gemeenteleden,

Zoals jullie allemaal weten gaat dominee Jan Willem Overvliet onze gemeente verlaten na ruim 16 jaar trouwe dienst.
Zijn afscheidsdienst is op 30 augustus om 9.30 uur en wordt live uitgezonden, dus deze kunt u allemaal thuis meebeleven. Voor deze dienst worden als verrassing voor Jan Willem diverse gasten uitgenodigd.
Na de dienst op 30 augustus wordt vanaf 11 uur tot 13 uur een ‘drive-in receptie’ buiten/in het Trefpunt van de Kruiskerk georganiseerd. Vanwege corona moeten we natuurlijk 1,5 m. afstand houden, daarom organiseren we dat er al wat te beleven is buiten in de rij! Jan Willem en Nienke staan dan achter de balie in het Trefpunt, zodat iedereen daar kort afscheid kan nemen.
Bij de receptie zijn alle gemeenteleden welkom. Wel vragen we u alstublieft om gespreid over de tijd tussen 11 en 13 uur te komen.
Bij een afscheid hoort ook een cadeau. U kunt hiervoor uw bijdrage overmaken op NL64 RABO 0347 8009 39 t.n.v. “Geref. Kerk van Nijkerk” o.v.v. “Afscheidscadeau Jan Willem Overvliet”. Heeft u goede ideeën voor een cadeau of voor een bijdrage aan het afscheid van Jan Willem of wilt u ergens bij helpen, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app: 06-22619706

Hartelijke groet van de afscheidscommissie,
Egbert de Groot, Ad Pontier, Ineke Folkerts en Anneke van den Pol