Kerstnachtdienst 2020

Ook dit jaar vindt er natuurlijk een Kerstnachtdienst plaats. Alleen is alles op dit moment zo onzeker, dat er besloten is de dienst zonder live publiek te houden. Maar wel willen we graag de dienst opluisteren met mooie en bekende kerstliederen. Alleen is het helaas maar mogelijk om met maximaal 10 personen te zingen. Dus daarom wil ik een aantal ervaren en goede zangers en zangeressen uitnodigen om mij een mail te sturen wanneer jij mee zou willen zingen. Op deze manier kan ik een selectie maken van de stemsoorten, zodat we een mooie groep bij elkaar kunnen krijgen. We zullen 1-stemmig zingen en waar mogelijk meerstemmig.
Wil je meedoen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld je stemsoort graag in je mail. We zingen samen live in de kerstnachtdienst en gaan er ondanks alles samen een mooie Kerstnachtdienst van maken.

Albrecht Bijvank