Redt de Bazar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wij moeten op zoek naar een nieuwe schuur/opslag van onze spullen.
Fam. Kraaij heeft namelijk hun boerderij te koop staan.
Wij vinden het heel jammer dat zij daar weg gaan en wij onze opslag kwijt raken, nu maar hopen dat we gauw weer een andere plek voor de Bazar kunnen vinden.

Wij hebben nog geen andere opslag!
Helpt u ons aan een opslag? Of heeft u ideeën, anders staan wij binnenkort op straat en dan is het EINDE OEFENING!!!!!!!

Denkt u met ons mee of heeft u een schuur, denkt u eens aan alle mooie projecten die de Bazar gesteund heeft. Dat mag toch niet wegvallen???

Wij zijn nog steeds positief en hopen dat we een opslag vinden en willen nog steeds inzamelen, niet op de zaterdag maar als u een keer spullen voor de Bazar heeft kunt u een van ons bellen voor een afspraak (géén meubels)

De Bazarcommissie bestaat uit:
Janny Jager tel. 2457185
Janny Kip tel. 2452878