Online Christmas Carols

“Spread the Light!”: leer online Christmas Carols zingen “Sfeer moet er zijn, dat hoort bij kerst” vindt Robert Bakker, oprichter en dirigent van Het Voice Company Koor. Helaas zijn door de corona-maatregelen veel activiteiten afgelast en ook sociale activiteiten worden sterk beperkt. Om invulling te geven aan deze leegte bedacht hij een uniek Christmas Carol project, laagdrempelig en dus voor iedereen gemakkelijk te volgen. Vanuit huis verspreid over enkele weken leren de deelnemers acht van de mooiste Carols. Gewoon thuis achter de computer, laptop of tablet. Technische kennis is niet nodig, een link kunnen aanklikken is voldoende! Muzikale ervaring is ook niet noodzakelijk: via video’s wordt alles voorgezongen door zangers en zangeressen van het Voice Company Kamerkoor, per stemgroep én vierstemmig. En het hele gezin kan meedoen! Spread the light, zing met elkaar “Samen zingen maakt gelukkig, en brengt sfeer. En iedereen kan het”, aldus Bakker. Ter kennismaking wordt daarom de eerste carol , Carol of the Bells, geheel gratis aangeboden. Zonder verplichting, zonder addertjes onder het gras. Inschrijven daarvoor, en ook voor het hele project, kan via www.hetvoicecompanykoor.nl. Hier vindt u alle informatie.
Voor nadere informatie:
Greetje Houwen : 06 2509 0964 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website: https://hetvoicecompanykoor.nl