Zingen in de Kruiskerk, wie wil dat niet?

Het is je vast niet ontgaan dat het zingen bij een kerkdienst door zangers of groepen wordt gedaan. Inmiddels is er een ‘gelegenheidszanggroepje’ gevormd, die in een aantal diensten zal meezingen. Hiervoor hebben nu 12 mensen zich aangemeld. Uit deze groep proberen we voor diensten waar geen andere ondersteuning voor is 6 of 7 mensen per dienst beschikbaar te krijgen. We zingen alles eenstemmig en oefenen dan 1x in de dagen voorafgaand aan de dienst.

We hebben inmiddels 1x als zanggroep opgetreden tijdens de dankstond. In december ondersteunen we 3 diensten: zondag 13 december, 1e kerstdag en oud jaar.

Omdat we regelmatig bij diensten betrokken worden, zou het prettig zijn wanneer de groep nog wat groter wordt dan de huidige 12 mensen. Mocht je het leuk vinden om een paar keer met de zanggroep te zingen, dan kun je je aanmelden bij Meindert Zuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-54 616 417). Zo kunnen we nog meer met elkaar beleven EN je mag dan in de dienst zingen!
We wensen je alvast een hele goede dienst toe.
Zangroep Kruiskerk