Digitale Actie Kerkbalans 2021

In de afgelopen dagen heeft u, indien u zich eerder heeft aangemeld, een e-mail ontvangen om aan de digitale Actie Kerkbalans 2021 deel te nemen. Als lid van de Kruiskerk, wordt u gevraagd om de toezegging voor het komende jaar te doen. Er wordt een beroep op u gedaan om naar vermogen bij te dragen in de kosten van onze kerk. Het zou fijn zijn als u uw toezegging zo spoedig mogelijk digitaal invult.
Mocht u zich wel hebben aangemeld en toch geen e-mail hebben ontvangen dan staat deze mogelijk in uw “spam box” (=ongewenste e-mail). Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij hotmail accounts. Het kan ook zijn dat er iets fout is gegaan met uw e-mailadres. Wilt u in dat geval uw e-mailadres mét uw naam en adres mailen naar onderstaand emailadres? Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie.
Wilt u dit jaar alsnog digitaal meedoen? U kunt zich nog aanmelden op onderstaand e-mailadres. Ook dán verzoeken wij u uw naam en adres aan ons te mailen. U ontvangt dan automatisch een e-mail om mee te kunnen doen met de digitale Actie Kerkbalans.

Namens Actie Kerkbalans,
Erwin van Hierden

“Geef vandaag voor de kerk van morgen” is het thema voor Actie Kerkbalans 2021.
Het college van kerkrentmeesters wil u graag meer inzicht geven in het financiële reilen en zeilen van onze kerk; meer achtergrondinformatie met u te delen. Daartoe is onder alle leden van de kerk een "Kompas special Kerkbalans 2021". verspreid. De pdf-versie daarvan kunt u hier downloaden.