Het Inloophuis

Beste leden van de gemeente. Een berichtje van de vrijwilligers van Het Inloophuis.
Het kerkelijk- en maatschappelijk leven ligt al een tijdje stil en coronamoeheid slaat toe.
Scholen zijn weken dicht geweest, maar gelukkig nu weer open. Thuis werken is voor velen het nieuwe normaal.
Ook andere mensen ontmoeten is lastig.
Als je nog een beetje mobiel bent, dan kan er nog worden gewandeld of gefietst.
Ook voor de ouderen is het een eenzame tijd. Ook zij mogen niet te veel mensen ontmoeten, of zij zijn bang om met corona in contact te komen. Mensen in verzorgingshuizen leven geïsoleerd omdat daar het coronavirus aanwezig was.
Gelukkig kunnen wij de kerkdiensten online bezoeken, zijn er de vlogs van Jesse, die ons laten zien wat er wel gebeurt in de gemeente. Denk b.v. aan het kerststallen gluren.
Nu hebben wij het idee om met elkaar, jong en oud om een boekje te maken.
Het thema is: Coronabemoediging.
Hierin kan dan staan: een gedicht of lied wat iemand aansprak en door wil geven, een prietpraat van een kind, ideeën hoe zij deze coronatijd door komen, een puzzel, een tip voor een zinvolle dag invulling, kookreceptenrubriek, tekening van een kind, of een oproepje om samen met iemand iets te doen, verzin het maar.
Dit kan ingeleverd worden voor woensdag 24 februari naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mocht er veel kopij binnenkomen, dan kunnen wij later nog een boekje uitgeven.
Wij hopen op vele en enthousiaste berichtjes.

Hartelijke groet Gerda den Dunnen en Rita Jonkman