Team Kruiskerk zoekt hulp

Door de ontstane situatie (zie eerdere Kompassen) zoeken we teamgenoten voor Team Facilitair.
Team Facilitair staat voor schoonmaak- en buffetwerkzaamheden.
Door omstandigheden blijkt dat we dit in het vervolg zelf ter hand moeten nemen.
Dat hoeft geen probleem te zijn, als mensen van de kerk zijn we gewend om iets voor een ander te betekenen, laat staan voor onszelf en onze kerkelijke gemeenschap.
We zoeken 25-30 vrijwilligers die met elkaar een poule vormen om in verschillende teams de bezigheden op te pakken. Met elkaar bespreken we hoe en wat, afhankelijk van ieders tijd en mogelijkheden. We zoeken geen krachtpatsers of buitengewoon handige lui (mag natuurlijk ook), maar gewoon mensen van goede wil die samen hun schouders willen zetten onder iets dat we toch echt samen, als kerkmensen moeten oplossen. In goede sfeer en harmonie.
Bedenk dat er meerdere teams in onze kerk werken die het heel gezellig met elkaar hebben en erg noodzakelijke dingen doen voor onze kerk. Iedereen op zijn of haar manier.

We zijn op zoek naar ouderen en jongeren. Mannen en vrouwen. Ook als je misschien wat mankeert, lukken lichte bezigheden misschien nog wel. Iedereen is welkom.
Als je je opgeeft krijg je daarna bericht wanneer en hoe we dit gaan bespreken in deze barre tijden. Het levert zeker wat op: gevoel van nuttig zijn, dankbaarheid, gezelligheid, kennissen, zelfs structuur en bezigheid voor wie daar behoefte aan hebben.
Doe je mee met het werk van/in de kerk? Het is nodig. Word lid van Team Kruiskerk Facilitair! Graag opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of via tel. 06-44371758 of 033-2459121

Maarten van Dam, voorzitter College van Rentmeesters
Jan van de Kuinder, ouderling met een speciale opdracht