feed-image RSS-feed
Digitale Actie Kerkbalans 2020
Beste gemeenteleden,
De Actie Kerkbalans 2020 zal binnenkort van start gaan! Wij streven er naar om de Actie Kerkbalans zoveel mogelijk digitaal te laten verlopen. Digitale verwerking heeft namelijk veel voordelen: minder papier, efficiënter, minder kans op fouten, minder kosten en zeker niet onbelangrijk: minder kostbare tijd van onze vrijwilligers. Met name de bezorging en het ophalen van de enveloppen kost veel tijd.
Iedereen die vorig jaar digitaal heeft meegedaan ontvangt binnenkort een e-mail met het verzoek om ook voor het komend jaar (2020) weer digitaal aan de Actie Kerkbalans mee te doen.
GEWIJZIGD E-MAILADRES: Indien uw e-mailadres sinds vorig jaar is gewijzigd, gaat bovenstaande uiteraard niet goed. Wij verzoeken u in dat geval uw nieuwe e-mailadres (en ter controle uw vervallen e-mailadres) mét uw naam en adres te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OOK DIGITAAL MEEDOEN? Indien u het afgelopen jaar NIET heeft meegedaan met de digitale Actie Kerkbalans en dit jaar wel wenst mee te doen, kunt u zich ook aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook dan verzoeken wij u uw naam en adres te mailen, waarna u binnenkort automatisch een e-mail ontvangt om mee te kunnen doen met de komende digitale Actie Kerkbalans.
Namens Actie Kerkbalans,
Erwin van Hierden