feed-image RSS-feed

Parkeren bij de Gereformeerde Kerk

Beste kerkleden,
De parkeerruimte direct bij de Kruiskerk is niet ruim bemeten. Het komt met regelmaat voor dat leden van onze kerk die slecht ter been zijn niet dicht bij de kerk kunnen parkeren. Dat kan een drempel opwerpen om de kerkdiensten te bezoeken. Dat is spijtig en veelal onnodig.
Het Collega van Kerkrentmeester wil graag inventariseren welke kerkleden behoefte hebben aan een parkeerplek dicht bij de kerk tijdens de Erediensten.
Daarom roept het College van Kerkrentmeesters kerkleden op aan te geven of een parkeerplek bij de kerk - in verband met slechte mobiliteit - gewenst is.
Graag ontvangt het college op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw naam en telefoonnummer indien u van mening bent geholpen te kunnen worden met een betere parkeerplek. Er wordt dan op korte termijn persoonlijk contact met u gezocht om te kijken of we aan uw wens kunnen voldoen. Met vriendelijke groet,
Maarten van Dam, College van Kerkrentmeesters