Digitale actie Kerkbalans 2018

Beste gemeenteleden,
In de actie Kerkbalans van 2017 hebben wij de mogelijkheid geboden om hier aan Online mee te doen via onze site http://www.kruiskerknijkerk.nl
 Wij streven er naar om zoveel mogelijk gemeenteleden mee te laten doen met de Digitale actie Kerkbalans, want digitaal meedoen, betekent dat er minder papier nodig is (= minder kosten) en minder tijd van vrijwilligers gevraagd wordt voor de bezorging en het ophalen van de enveloppen. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan ontvangt begin december automatisch een e-mail met het verzoek om ook voor het komend jaar (2018) weer digitaal aan de actie Kerkbalans mee te doen. De methode wordt dit jaar voor u als gebruiker wel eenvoudiger, hierover ontvangt u op een later tijdstip informatie.

GEWIJZIGD E-MAILADRES: indien uw e-mailadres sinds vorig jaar is gewijzigd, gaat bovenstaande uiteraard niet goed. Wij verzoeken u in dat geval uw nieuwe e-mail adres (en ter controle uw vervallen e-mailadres) mét uw naam en adres te mailen naar onderstaand e-mail contactadres.

OOK MEEDOEN? Indien u het afgelopen jaar NIET heeft meegedaan met de Online actie Kerkbalans en dit jaar wel wenst mee te doen kunt u zich ook aanmelden op onderstaand e-mail contactadres. Ook dan verzoeken wij u uw naam en adres te mailen, waarna u automatisch een e-mail ontvangt om mee te kunnen doen met de komende Online actie Kerkbalans.

Het kan nog tot woensdag 6 december

Namens het College van Kerkrentmeesters,