Actie Kerkbalans 2020

De totale toezegging voor het jaar 2020 is bekend: ruim € 431.000,-!
Tijdens de kerkdiensten van afgelopen zondag is de totale toezegging reeds medegedeeld. Het betreft de digitale toezeggingen van eind december/begin januari en de toezeggingen die eind januari op papier zijn gedaan. Het totale bedrag is ten opzichte van het jaar 2019 (€ 445.000) lager, en wordt veroorzaakt door een lager aantal ontvangen toezeggingen. Het gemiddelde bedrag per toezegging in 2020 is zelfs net iets hoger dan vorig jaar. Alhoewel het totale bedrag dus iets lager is, is het college van kerkrentmeesters u en jou zeer dankbaar voor de gedane toezegging!

Ook is een dankwoord voor de vrijwilligers op z’n plaats. Een grote groep is namelijk afgelopen weken op pad geweest om de enveloppen te bezorgen en daarna ook weer op te halen. Ook tijdens de inpakavond op woensdag 15 januari en de telochtend op zaterdag 1 februari is een grote groep actief geweest. Iedereen die op welke wijze dan ook meegeholpen heeft: hartelijk dank voor jullie geweldige inzet.

Namens Actie Kerkbalans,
Erwin van Hierden