Vacature Jeugdwerker

De Gereformeerde Kerk Nijkerk (P.K.N.) is op zoek naar een jeugd- en jongerenwerker voor 15 uur per week.

Algemene werkzaamheden
Als jeugdwerker ben je onderdeel van het Jeugdteam. Het Jeugdteam ontwikkelt beleid voor het kinder- en jeugdwerk (0-25 jaar), en organiseert activiteiten voor kinderen en jongeren in onze gemeente. Je onderhoudt zelfstandig contact met de jongeren vanaf 12 jaar door middel van catechese en tieneractiviteiten. Je ondersteunt hen bij hun geloofsontwikkeling en helpt hen met de vragen waarmee zij zich bezig houden.
Ook het toerusten en coachen van de vrijwilligers die actief zijn binnen het kinder- en jeugdwerk behoren tot je taken. Verder heb je zitting in diverse commissies op het gebied van jeugdwerk.

Voor meer details; zie: Vacature Jeugdwerker.
Reageren kan tot en met 24 mei.