NL Doet 2018.

Ook in 2018 willen wij als diaconie weer mee doen aan het landelijke NL Doet. Het zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 10 maart.
Vorig jaar was het een zeer geslaagde dag, er is toen veel werk gedaan voor het Hospice in Nijkerk.
Dit jaar hebben wij gekozen voor Hoeve Ruimzicht in Putten. Dit is een Christelijke dagbesteding in het buitengebied tussen Nijkerk en Putten. Binnen onze Kerk hebben meerdere mensen al contact met deze instelling.

Graag willen de eigenaren zich even aan ons voorstellen:
“Hoeve Ruimzicht - christelijke dagbesteding in een landelijke omgeving
Hoeve Ruimzicht is een boerderij uit de jaren ‘30, gelegen in het prachtige buitengebied van de gemeente Putten, tussen Putten en Nijkerk in.
Hoeve Ruimzicht biedt kleinschalige dagbesteding voor mensen met een (beginnende) vorm van dementie en voor mensen met geheugen- of eenzaamheidsproblematiek. Wij bieden een gastvrije, veilige en gestructureerde omgeving waar mensen aandacht, zorg en ondersteuning ontvangen in een dagbesteding die past bij de individuele wensen en mogelijkheden. Wij zijn van mening dat een betekenisvolle dagbesteding, met respect, liefde en zorg een positief effect heeft op het welzijn van mensen. De dagbesteding op Hoeve Ruimzicht heeft een christelijke identiteit. Waarden en normen, respect en aandacht voor de ander, zijn uitgangspunt in dagbesteding die wordt geboden. Er wordt een dagopening gehouden en de maaltijd wordt begonnen met gebed. Hoeve Ruimzicht is een gastvrije plek voor iedereen.
Wilt u vrijblijvend een keer komen kijken en kennismaken? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!
Ook zijn we geregeld op zoek naar vrijwilligers die het fijn vinden om te zorgen voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Vrijwilligers die mee willen werken om onze gasten een fijne dag te bezorgen op Hoeve Ruimzicht. Denk aan activiteiten zoals: wandelen, moestuin, houtbewerking, mensen halen en brengen, spelletjes doen, knutselen, bakken, dieren verzorgen enz.

Meer informatie kan u ook vinden op onze site.
Met een hartelijke groet,
Familie Pomstra, Hoeve Ruimzicht, Hogesteeg 18, 3882 MJ Putten
tel. 0620818750, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website: www.hoeve-ruimzicht.nl”

Over een aantal weken zullen wij u opnieuw informeren, dan weten we ook precies welke klussen er worden opgepakt. Natuurlijk kunt u zich al aanmelden via het onderstaande mail adres. Graag verwelkomen wij ook de jongeren, deze kunnen van een leuke morgen ook een waardevolle maatschappelijke stage maken.

Met een vriendelijke groet,

↑ Top