Vacature HIP Nijkerk

Onze diaconie doet mee aan HiP Nijkerk. HiP brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben en geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk èn mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag. HiP biedt kerken en vrijwilligers de instrumenten om hulp te bieden.
HiP Nijkerk heeft m.i.v. 1 januari 2018 een vacature voor Helpdeskmedewerker (op vrijwillige basis).
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het proces van de intake van een hulpvraag tot aan het maken van een match met een hulpbieder. Je maakt hierbij gebruik van ondersteunende software die helpt om de hulpvraag aan een passende vrijwillige hulpbieder te koppelen. De uitvoering is in samenwerking met je collega’s die je ook de nodige begeleiding zullen geven. Bij de start van je werk krijg je een korte opleiding. Het is een pré als je kennis hebt van het welzijnswerk.
  • Jij bent een betrokken christen die hart heeft voor mensen in nood, en die:
  • mensgericht is met een resultaatgerichte instelling;
  • stressbestendig is;
  • enthousiasmerend is en doorzettingsvermogen heeft;
  • bekend is met het werken met computers;
  • minimaal 1 dagdeel per week (of evt. per 2 weken) beschikbaar is (4-8 uur);
Je krijgt een afwisselende vrijwilligersfunctie waarin je bijdraagt aan de visie van HiP; kerken zichtbaar maken in de samenleving en hulp bieden aan mensen in nood. In deze functie zul je nauw samenwerken met de coördinator van HiP. Werkdagen worden in overleg met jou bepaald; HiP Nijkerk is in principe op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar.
Herken je jezelf in het geschetste profiel? Dan willen we graag met je samenwerken! Jouw motivatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erik Vreekamp, via bovenstaand e-mailadres of telefonisch op 06-42629295.

Over Stichting HiP
Stichting HiP (Hulp in Praktijk) is een christelijke, interkerkelijke netwerkorganisatie die kerken een instrument biedt om het diaconaat in de samenleving vorm te geven. De missie van HiP is de kerk van Jezus Christus meer zichtbaar te laten zijn in de samenleving door de vrijwillige hulp van christenen aan mensen in nood in hun buurt. De werkzaamheden van HiP hebben een dienend karakter en zijn gericht op het verstevigen van bestaande sociale structuren. HiP wil samenwerking tussen kerken stimuleren en bestaande zorg aanvullen.
Zie voor meer informatie www.stichtinghip.nl

↑ Top