Besteding opbrengst Doornsteeg

Op 11 april jl. heeft het gemeenteberaad plaats gevonden waarbij de Diaconie heeft toegelicht op welke wijze zij met de verkoop van de grond aan de Doornsteeg wenst om te gaan in relatie tot de besteding van de opbrengst. Er zijn diverse opties in beeld, in hoofdlijnen bestaande uit het investeren in woongelegenheid met een maatschappelijke bestemming, het investeren in het Kruispunt om deze te kunnen verhuren met een maatschappelijke bestemming of rendement te halen uit vermogensbeheer. Alle opties richten zich op het behalen van rendement teneinde deze diaconaal te bestemmen. Om een juiste afweging te kunnen maken in de besluitvorming is de Diaconie voornemens enerzijds de haalbaarheid van vastgoed met een maatschappelijke bestemming te onderzoeken en anderzijds een oriëntatie te doen op mogelijke andere diaconale doeleinden binnen de gemeente Nijkerk waaraan de opbrengst (deels) kan worden besteed. Dit wil zij graag doen in samenwerking met het CvK maar ook zou zij graag leden van de gemeente willen uitnodigen om hier een bijdrage aan leveren. Wanneer u dat aanspreekt en tijd en energie wilt steken aan dit onderzoek kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna de Diaconie contact met u op zal nemen.

↑ Top