Vakantiegeldactie 2018

Binnenkort start de diaconie weer met de Vakantiegeldactie. Met als doel om iedereen een kans te geven om op vakantie te gaan. Dit houdt in dat de Diaconie gemeenteleden tijdens de vakantieperiode ondersteunt d.m.v. een éénmalige gift. Het gaat daarbij om mensen die niet of nauwelijks kunnen rondkomen van hun inkomen.
De komende weken gaan wij vormgeven aan deze inzamelingsactie en zullen we u verder informeren. We kunnen u al wel meedelen dat op zondag 27 mei de bekende vakantiegeldactie-enveloppen in de beide kerken zullen worden uitgedeeld. Op zondag 3 juni zal deze actie verder aandacht krijgen en zal ook de inzameling plaatsvinden.
Namens de Diaconie,
Aart Hoeve, Dick Groenewoudt en  Mieke van Hofwegen.

↑ Top