Help vakantiegasten zorgeloos vakantie vieren

De diaconale vakanties voor senioren van Hetvakantiebureau.nl worden voornamelijk mogelijk gemaakt door onze vele enthousiaste vrijwilligers. Zij staan de hele vakantieweek 24 uur per dag voor de vakantiegasten klaar om hen een heerlijke, zorgeloze vakantie te bezorgen. Door hen te laten genieten van uitstapjes, activiteiten en van de contacten met andere mensen, maar ook door hen te verwennen en een luisterend oor te bieden. Want veel van onze vakantiegasten hebben in hun thuissituatie weinig sociale contacten en gaan er weinig op uit.
Wij zijn ieder jaar opnieuw op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. In het bijzonder zijn we op zoek naar deskundige vrijwilligers met een zorgachtergrond. Met name verpleegkundigen (BIG) en verzorgenden IG of niveau 3. Voor BIG-geregistreerde verpleegkundigen tellen de uren tijdens een vakantieweek ook mee voor de registratie. Ook voor de coördinerende functies (week, zorg en recreatie) en nachtzorg zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Uiteraard zijn ook mensen voor de overige functies van harte welkom.

Tijdens deze vakanties kunt u als vrijwilliger zelf ook plezier maken, mee met uitstapjes en genieten van het geven van aandacht aan de vakantiegasten. De waardering die u als vrijwilliger terugkrijgt, geeft u energie! De reiskosten worden vergoed en de aansprakelijkheidsverzekering wordt geregeld.
Wilt u zich ook met hart en ziel inzetten voor ouderen? Kijk voor meer informatie op onze website www.hetvakantiebureau.nl of neem contact op met ons. Wij vertellen u graag meer: telefoon (0343) 74 58 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de tafel in de hal van onze kerk ligt ook enig informatiemateriaal.