Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

In 2019 worden de diaconale vakantieweken voor mensen met een licht verstandelijke beperking in de prachtige vakantieaccommodatie Nieuw Hydepark in Doorn georganiseerd. Er zijn drie zomervakantieweken (in juli en augustus) en een vakantieweek met Oud&Nieuw.
Ervaren vrijwilligers, bekend met deze doelgroep, begeleiden bij de recreatieactiviteiten of bij het winkelen, of wandelen en fietsen op het landgoed en omgeving. Ook worden er leuke uitstapjes gepland. Het definitieve programma wordt nog gemaakt, maar denk aan een bezoek aan een bezoek aan een stadje, een museum of een dierentuin en er zijn optredens van bijvoorbeeld en koor of een goochelaar. Tijdens de vakantieweek worden ook meerdere creatieve activiteiten georganiseerd waaraan men kan deelnemen. Deelname is altijd vrijblijvend. Het programma is gevarieerd en grotendeels toegespitst op de doelgroep.
Voor het aanvragen van de vakantiefolder 2019 of voor meer informatie:
Op de tafel in de hal van onze kerk ligt ook enig informatiemateriaal.

Martha van 't Klooster en Mieke van Hofwegen
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;