Vakantiegeldactie 2019

Een aanbetaling op de nieuwe auto, een stedentrip of misschien wel drie  weken met het hele gezin naar een mooie bestemming. Vakantiegeld is vaak al  uitgegeven voordat het goed en wel op de bankrekening staat. Maar sommige  mensen krijgen dat extraatje nooit. (ook in onze gemeente)
Zij hebben simpel weg de middelen niet om eens een dagje weg te gaan. Laat staan om op vakantie te gaan. Armoede is vaak dichterbij dan je denkt.
De diaconie organiseert daarom de Vakantiegeldactie. Zo kunnen juist deze  mensen ook eens een dagje uit of een weekje weg. We hebben vorig jaar veel  mensen blij kunnen maken met een gift en dat willen we dit jaar ook weer  graag doen. Doet u mee?
Op zondag 26 mei zullen de bekende vakantiegeldactie-enveloppen in de kerk  worden uitgedeeld. En op zondag 2 juni zal deze actie verder aandacht  krijgen en zal ook de inzameling plaatsvinden.
 Uw bijdrage kunt u ook overmaken op rekening: NL70 RABO 034.78.09.464 t.n.v.  Diaconie Gereformeerde Kerk Nijkerk o.v.v. vakantiegeldactie.
Namens de Diaconie,
Aart , Dick en  Henk Jan.