Bloemenactie 2020

De jaarlijkse bloemenactie van de diaconie kon begin april niet doorgaan. Als diaconie waren wij daarom zeer blij dat een gemeentelid het aanbod heeft gedaan om belangeloos deze schitterende bloemen ter beschikking te stellen. Dit gaf ons de mogelijkheid om een stukje naar elkaar om te kunnen zien! Namens de hele gemeente hartelijk dank hiervoor!
Vorig weekend zijn er veel gemeenteleden hiermee verrast. De namen zijn ons, net als andere jaren bij deze actie, aangereikt door de wijk en predikanten. De ontvangen reacties waren ontzettend leuk, dankbaar en soms zelfs ontroerend. Er was bewust gekozen om dit met een beperkt aantal bezorgers te doen. Dit om zo min mogelijk onderling contact te hebben tijdens het afhalen.
Ook hebben we in de tehuizen een aantal bloemen kunnen afgeven voor de personeelskamer. Dit als blijk van waardering voor het verzorgend personeel in deze moeilijke tijden.

De brief, die bij de bloemen was gevoegd, werd afgesloten met het volgende citaat:

We kunnen geen grootse dingen op deze aarde doen,
we kunnen alleen kleine dingen met grootse liefde doen.
- Moeder Theresa

Namens de Diaconie,