Bloemenactie 2020

Het is alweer even geleden dat we als diaconie in de gelegenheid zijn gesteld om de jaarlijkse bloemenactie te kunnen organiseren. Dank voor de diverse reacties die we uit de gemeente mochten ontvangen! Fijn om te ervaren dat dit stukje gemeente-zijn gewaardeerd wordt. Echter, wij beseffen ons heel goed dat we, net als andere jaren, niet iedereen konden verrassen met dit bloemetje. Wellicht zijn er gemeenteleden die hier enigszins teleurgesteld over zijn, juist nu in de omstandigheden waarin wij allemaal verkeren. We begrijpen dit terdege en we gunnen uiteraard iedereen een bloemetje. Elk jaar is dit binnen de commissie weer een dilemma waarover gesproken wordt. We hopen dat u, indien u geen bloemetje heeft ontvangen, hier toch begrip voor heeft.

Namens de Diaconie,
Dick Groenewoudt, Aart Hoeve en Jan van den Born