Gezocht – Collectanten.

Nieuw: landelijke huis-aan-huiscollecte
Voor het eerst organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huiscollecte. Zo kunnen nog meer mensen kennismaken met het werk van Kerk in Actie en dit werk steunen. De collecte vindt plaats van 29 november tot en met 5 december.

Collectedoel: vluchtelingenkinderen in Griekenland
Samen zetten we ons in voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. In natte tenten, met gebrek aan voedsel en sanitair, wachten zij op de winter die komt. We helpen hen met voedsel, kleding en onderwijs en waar mogelijk een betere plek.

Organisatie
Een aantal gemeenteleden van onze kerk is gevraagd collectecoördinator te worden en collectanten te werven. Dat zijn in onze kerk in ieder geval de vertegenwoordiger bij de synode; Hielke Wolters, de voorzitter van de ZWO-commissie; Rob van Manen, en de voorzitter van de diaconie; Fred Jansen.

Word collectant
Help mee om de huis-aan-huiscollecte tot een succes te maken. Loop in de collecteweek van 29 november t/m 5 december een paar straatjes mee in uw eigen buurt! Zo zijn we samen Kerk in Actie.
Meld u daarvoor aan bij Hielke Wolters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); Rob van Manen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); of Fred Jansen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).