Nijkerks Diaconaal Beraad - Vakantieactiviteiten kinderen

Vakantie activiteiten kinderen, want elk kind verdient een glimlach op het gezicht
‘Yes, vakantie!’ Voor veel kinderen betekent de vakantie een tijd van het doen van allemaal leuke dingen en op vakantie gaan. Alleen voor sommige kinderen is dat alleen niet het juiste gevoel dat omschreven wordt. Zij kijken niet uit naar de vakantie, want bij hen is er niets om te doen. Zijn er geen leuke dagjes uit gepland en al helemaal geen op vakantie gaan. En juist voor die kinderen die niet op vakantie kunnen, organiseren wij leuke activiteiten.
In de zomervakantie organiseert het NDB allemaal leuke gratis activiteiten voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Voorbeelden daarvan zijn pannenkoeken eten, knutselen, zwemmen, springkussens, jeu de boule, vlieger maken, een dagje naar de dierentuin of een gezamenlijke maaltijd met de ouders. Want elk kind verdient een glimlach op het gezicht!
Vanuit de gemeente Nijkerk wordt aan deze kinderen een uitnodiging gestuurd. Lijkt het je leuk om ook eens wat te doen met deze kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger via www.ndbnijkerk.nl
Afgelopen jaar was het een mooie groep van 40 kinderen die het NDB blij mocht maken. “Hoe het komend jaar gaat met het nog rondwarende coronavirus, weten we uiteraard niet. Het NDB wil zich er wel op voorbereiden. Meer informatie kun je vinden op de website van het NDB.