Gidsen voor Kerstwandeling Nijkerk

Op een prachtige en bijzondere manier komt het kerstevangelie tot leven tijdens de jaarlijkse kerstwandeling. Tijdens de kerstwandeling op vrijdag 22 december a.s. worden in totaal zeven kerken in Nijkerk bezocht, waaronder onze Kruiskerk. De wandelaars gaan terug in de tijd en beleven tijdens de route en in de kerken het kerstevangelie in tekst/beeld en muziek. De wandelroute zal in groepen worden afgelegd onder leiding van een gids (duur: ca. 1,5 uur). Noteer het alvast in uw agenda en nodig uw kennissen/buren en vrienden uit om mee te lopen.

Bent u onze gids?
Om deze kerstwandeling te organiseren, is er een aantal gidsen nodig. Bent u goed ter been en vindt u het leuk om een (1) keer op 22 december een groep gemeenteleden (10-15 personen) te begeleiden langs de route, laat het mij dan weten. Er staat een speciale voorlichtingsavond voor alle gidsen gepland op woensdag 13 december a.s. om 20.00 uur in De Fonteinkerk. Dus u gaat goed voorbereid op pad.
Om de kerstwandeling rond en binnen De Kruiskerk op een bijzondere manier in te vullen, is het fijn om dit met een kleine werkgroep te organiseren.
Is fotograferen uw hobby en/of vindt u het leuk om de Kruiskerk 22 december sfeervol in te richten?
Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om alle wandelaars een unieke blijvende herinnering mee te geven.
Hartelijk dank alvast.

↑ Top