Kerstwandeling 21 december 2018

Beleef kerst in de wereld van nu
De Kerstwandeling 2018 wordt dit jaar anders dan andere jaren. Tijdens de route door het centrum wordt het kerstverhaal uitgebeeld en vertelt door ‘acteurs’ en de gidsen.
Met elkaar en de mensen van Nijkerk willen we het kerstverhaal beleven en ontdekken wat die gebeurtenis van 2000 jaar geleden voor impact heeft voor het leven van vandaag.
Open kerk Nicea, de samenwerkende evangelisatiecommissies van verschillende kerken Nijkerk, organiseert de kerstwandeling inmiddels voor de 4e keer. Om de wandeling succesvol te laten verlopen zijn er nog mensen nodig die willen helpen als gids/verteller of om een rol te spelen.
Lijkt het je wat om mee te doen, geef je dan zo snel mogelijk op bij Stef de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zijn nog meerdere mensen nodig, dus meldt je zo snel mogelijk aan.
Website: www.openkerknijkerk.nl
Groeten Gerry Zuur