Hiep hiep hiep hoera voor de 90-jarige Elisabeth

Elisabeth is dit jaar 90 geworden. Een kleine meid, voorzichtig begonnen, maar uitgegroeid tot een volwaardige dame. Ik heb het over het blad, dat ooit begon als Elisabethbode en deze week onder de naam Elisabeth haar jubileum editie heeft verspreid. Al 90 jaar wordt de Elisabeth door de verschillende generaties gelezen. Ook in onze gemeente zijn er vele mensen die een abonnement hebben, of die het blad regelmatig uit de kerk meenemen. Een blad om zelf te lezen, maar ook om te delen met anderen.

Nu de wekelijkse kerkdiensten online zijn, kunt u de Elisabeth niet zomaar uit de kerk meenemen. U mist hem misschien wel. Of u hem wel eens ergens zien liggen en sprak het u aan. U heeft mogelijk overwogen om zelf een abonnement te nemen. Dan is dit het moment om de jarige te feliciteren door een abonnement te nemen. Dan krijgt u elke 14 dagen het blad op de deurmat bezorgd. De kosten vallen reuze mee, Een jaarabonnement voor nog geen €40. Meer informatie over het blad via www.elisabethmagazine.nl of via de telefoon: 088-3263330.

Van harte aanbevolen, Gerry Zuur
Evangelisatiecommissie.