GemeenteGroeiGroep gaat weer van start

Het vorige seizoen kwam door het Coronavirus abrupt ten einde. Maar we gaan dit nieuwe seizoen weer met frisse moed van start. Voorlopig niet in huiselijke sfeer bij iemand thuis, maar in de Kruiskerk waar we op voldoende afstand van elkaar kunnen zijn.
Stef en Marion Schep hebben de organisatie aan mij overgedragen. Dank voor het trekken van de kar in de afgelopen jaren. Ik neem het graag van hen over. Het Evangelisch Werkverband heeft nieuw studiemateriaal ontwikkeld rondom de bijbelse persoon Daniël. Een voorbeeld figuur, een dienaar in hart en nieren. Het boek Daniël staat vol prachtige verhalen die veel meer te zeggen hebben over onze tijd dan we in eerste instantie zouden denken. Evenals in voorgaande jaren zal ds. Egbert Egberts ons met verdieping terzijde staan.
Geloven in God met elkaar, is een stuk makkelijker dan alleen. Daarom is het belangrijk om als GemeenteGroeiGroep door te gaan. Gemeente zijn in kleine kring. Aandacht voor elkaars zorgen en geluk, gebed, lezen uit God’s woord, praten over een onderwerp aan de hand van het studiemateriaal, een lied of gedicht ter afsluiting. Ondanks Corona zijn er gelukkig genoeg deelnemers om verder te gaan, en hopelijk komen er nog een paar bij.
Donderdagavond 15 oktober om 19:30 uur begint de gebruikelijke startavond in de Kruiskerk. Kom gerust een avondje meemaken. Het verplicht u tot niets en wie weet wat het u brengt. U kunt zich bij mij aanmelden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-2457423).
Hartelijke groet, Arjen van Middelkoop