GESLOTEN
Gehaast slaat ze haar regenjas om zich heen. Het regent harder dan ze had gedacht toen ze in de trein zat. Nu even doorstappen. Gelukkig is het altijd lekker warm in de Huiskamer, zo meteen is het leed geleden. Je moet er wat voor over hebben om even onder de mensen te zijn. Om even wat aandacht te krijgen. Want waar krijg je dat nog?
Ze zucht. Thuis in elk geval niet. Ook al was ze jarenlang getrouwd; hij luisterde niet. Niet echt. En op haar werk ook niet. Daar was geen tijd voor. Dat zeiden ze.
Maar nu gaat ze elke week naar de Huiskamer. Daar knapt ze van op. Daar hebben ze alle tijd. Om te luisteren. Om voor haar te bidden. Of gewoon een spelletje te doen. Maakt niet uit. Het is daar altijd gezellig.
Ze is er.
Vreemd, de voordeur staat niet open. Ze trekt haar capuchon omlaag. Is ze te vroeg? Dan ziet ze het briefje. Met de hand en in haast geschreven:

Wegens gebrek aan medewerkers gesloten

Vertwijfeld blijft ze staan. Alsof ze het briefje niet gelooft . Dan draait ze zich langzaam om en loopt met gebogen hoofd terug naar het station. De regen striemt in haar gezicht.
Gelukkig is dit verhaal niet echt gebeurd. Nog niet. Maar het zou zomaar kunnen gebeuren. De Huiskamer kampt namelijk met een ernstig gebrek aan medewerkers. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor schoonmaak, ontvangst, websitebeheer en een bestuursfunctie.
Help mee om de Huiskamer open te houden! We zien naar je uit!

Voor het bestuur van de Huiskamer zijn we dringend op zoek naar:

- Een SECRETARIS m/v
- Enthousiaste betrokken MEEDENKERS m/v

Ook jongeren worden hartelijk uitgenodigd om te reageren. Grijp de uitdaging aan en stap uit je boot! We hebben je nodig!
A. van Deelen
Tel. 033-2459492

Voor het waarborgen van een frisse uitstraling van de Huiskamer zijn we dringend op zoek naar:
- SCHOONMAKERS m/v

Heb je elke maand een uurtje over?
Daar zijn we blij mee!
N. van de Brink
Tel. 033-2457642

Voor het actueel houden van onze website zijn we dringend op zoek naar een:

- WEBSITE BEHEERDER m/v

Past dit bij u/ jou?