Heel de Kruiskerk bakt!!

Taartenbakkers en eters gezocht voor zondag 24 maart!
De Veertigdagentijd zijn de veertig dagen voor Pasen. Startend op Aswoensdag zijn het eigenlijk 46 dagen. De zondagen tellen niet mee: de zondag is namelijk een feestdag. En bij een feest hoort taart! Om te vieren dat het zondag is en dat we een nieuw begin mogen maken. “Een nieuw begin”, zo luidt het thema van de Veertigdagentijd campagne van Kerk in Actie waarin onder andere aandacht wordt gevraagd voor weeskinderen in Rwanda, kerken op Cuba en in Pakistan.

Op zondag 24 maart zouden we graag na de dienst taart eten bij de koffie.
Daar hebben wij je hulp bij nodig! Het zou fijn zijn als je een taart wilt bakken en deze zondag 24 maart vóór de kerkdienst inlevert bij de koffie balie. Dan zorgen wij als ZWO-commissie er voor dat alles na de dienst klaar staat.

Op de website van Kerk in Actie kun je heerlijke taartrecepten downloaden die aansluiten bij de landen en projecten die tijdens de Veertigdagentijd centraal staan. Je kunt natuurlijk ook een andere taart bakken. We hopen op voldoende taart voor iedereen!

Namens de ZWO commissie,
Marian Lozeman-Elgersma