feed-image RSS-feed

Geef je op voor de Marriage Course
Maandag 15 januari 2018 beginnen we weer met een Marriage Course. Je kunt deze cursus vooral zien als een investering in je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. Mensen denken soms dat je alleen naar de Marriage Course moet gaan wanneer het niet goed gaat met je huwelijk. Maar dat is juist niet zo!
Of je nu net getrouwd bent/samenwoont of al veel langer bij elkaar bent, je kunt er altijd iets aan hebben. De cursus is er op gericht om op een leuke manier samen te praten over allerlei onderwerpen die er toe doen in je relatie en het geeft je praktische handvatten, bijvoorbeeld hoe je omgaat met verschillen in karakter.
De cursus duurt 7 maandagavonden (15, 22 en 29 januari, 12 en 19 februari, 12 en 19 maart).
Elke avond komt een ander onderwerp aan bod. Zo gaat het o.a. over de onderlinge communicatie, omgaan met conflicten of kleine spanningen, invloed van je ouders en je familie op je relatie.
De opzet van de avond is als volgt: vanaf 18.30 uur is de ontvangst en ga je samen aan een tafeltje gezellig eten. Daarna volgt er een introductie op het thema van de avond. De avond bestaat vervolgens uit een dynamisch geheel, waarbij filmpjes van een DVD, persoonlijke verhalen van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt heel wat uiteenlopende opdrachten. Dat kan een vraag aan elkaar zijn, of je moet bijvoorbeeld allebei een schema invullen.
Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: "Oh, denk jij zo!?" Of je herinnert je weer: 'Ah, natuurlijk, dat is een verschil!', of 'Zo kan ik er ook tegenaan kijken!'  Deelnemers beschouwen de cursus over het algemeen als een ‘verrijkend avondje-uit’.
De cursus wordt gehouden in de Kruiskerk. De kosten bedragen € 195, - per stel. Voor dit bedrag ga je 7x samen uit eten en krijg je het cursusmateriaal mee naar huis. Kijk voor meer informatie over deze Marriage Course op http://marriagecourse.kruiskerknijkerk.nl of neem contact op met:
Henk en Marieke Hortensius, tel. 033-4450795

NB. Jullie kunnen je nog opgeven tot zondag 17 december