feed-image RSS-feed

Vorming en Toerusting - Domexcursie

Als leden van de commissie Vorming en Toerusting zijn we - een beetje uit het zicht van de publiciteit - de laatste tijd bezig geweest om een nieuw programma voor het seizoen 2019-2020 samen te stellen. Begin september zal het nieuwe programmaboekje weer beschikbaar zijn. We ontmoeten u graag bij de geplande activiteiten. Voelt u zich welkom, want dat bent u!
Zaterdag 28 september starten we het seizoen met een excursie naar de Domkerk van Utrecht. Op het programma staan een rondleiding in de kerk en een bezoek aan DomUnder. Ook daar - onder de kerk en het Domplein - is een rondleiding gepland, waarbij u uitleg krijgt over allerlei archeologische vondsten.
Als alternatief voor het DomUnder is er nog voor hooguit 8 personen de mogelijkheid voor een rondleiding op 18 meter hoogte, vlak onder het dak van de kerk.
Gezien de planning, het aantal aan te vragen gidsen en de beperkte deelname-capaciteit is snel aanmelden voor u en voor ons belangrijk.
Info en aanmelding:  Gerrit van den Berg (2453482)
Datum :   zaterdag 28 september
Vertrektijd:   9.00 uur met de trein vanaf station Nijkerk
In Utrecht:   lopend van CS naar ’t Domplein
Terug in Nijkerk:  16.27 uur
Prijs:    ongeveer € 20,- (excl. consumpties en treinreis)
Opmerking: U begrijpt dat de aard van het programma van die dag met zich meebrengt dat u goed ter been moet zijn.
Tenslotte is het nog mogelijk om na het V&T-programma te blijven om het gratis zaterdagmiddagconcert in de Domkerk bij te wonen dat om 15.30 uur begint.
Gerrit van den Berg