feed-image RSS-feed
VLOG

Weet u nog vorig jaar zomer het filmpje van vrolijke kinderen op kerk kamp gemaakt door Jesse? Dit type filmpje noemen we ook wel een VLOG. De communicatie groep was erg enthousiast en gaat hier een vervolg aan geven.
Weet u bijvoorbeeld wat er zich afspeelt tijdens het tellen van de kerkbalans, de jongerennevendienst of bij de voorbereidingen van de bazar?
In onze kerk zijn heel veel mensen actief en veel groepjes organiseren veel leuke en belangrijke zaken. En daar willen we iedereen een inkijkje in geven.

We hebben Jesse Buitenhuis bereid gevonden om Vlogs te gaan maken van activiteiten binnen onze kerk.
Deze Vlogs zullen tijdens de ochtenddienst en de avonddienst te zien zijn.

Ben jij actief, nodig Jesse uit om een VLOG te maken.
Jesse kan jullie ook benaderen als jullie een VLOG mogelijk maken. Als er vragen zijn stel ze gerust.

Namens de werkgroep Communicatie:
Evert Waaijenberg, Maurice Wennekes, Olaf Koelewijn en Trudy Doornhof-Molenaar