feed-image RSS-feed

Het Inloophuis

Op donderdag 1 maart was Het Inloophuis weer open. Om 9.30 uur stonden de thee en de koffie klaar en de eerste bezoekers kwamen ondanks de kou al binnen.
Jan van de Kuinder presenteerde zijn reisverhaal over een zeilreis met een driemaster van Kaapstad via het mid-Atlantische eiland Sint Helena en het land Uruguay naar het zuidelijke puntje van Zuid-Amerika, Ushuaia in Argentinië. Dit was erg interessant. Er werd gevraagd wanneer hij weer een presentatie gaat geven in Het Inloophuis. Reserveer hiervoor donderdag 19 april in uw agenda.
Ook waren er een aantal kinderen. Zij hebben heerlijk geknutseld en gespeeld in een aparte zaal, omdat er een presentatie was, en dan is het niet leuk om niet te mogen praten. De ‘haakgroep’ konden wel twee dingen tegelijk doen, nl. haken en luisteren.
De ochtend werd afgesloten met een lunch, dit keer met pannenkoeken en poffertjes.
Zo was deze gezellige ochtend weer snel om.

Hebt u na dit verhaal ook eens zin om langs te komen? Op donderdag 15 maart is er weer Inloophuis van 9.30 uur tot 13.00 uur.
Tegen 11.00 uur is er een paasviering met samen zingen en Bijbelgedeeltes te lezen.
Om ongeveer 11.45 uur is er een paaslunch.
Mocht het vervoer een probleem zijn, of heeft u nog vragen of ideeën? Laat het ons weten!
Rita Jonkman, tel. 2460655, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
N.B.
Op de volgende dagen is er Inloophuis:
Woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 op: 21 maart, 11 april, 25 april,9 mei.
Donderdagmorgen van 9.30 uur tot 13.00 uur op: 15 maart, 5 april, 19 april, 3 mei (i.v.m. de voorjaarsvakantie zijn kinderen en jongeren ook van harte welkom)
 

↑ Top  

© Gereformeerde Kerk - Nijkerk 2018   Leden   Account aanmaken?   ANBI