feed-image RSS-feed

De stilteruimte.

Met Pinksteren ging de stilteruimte open. Een plek om te bidden, te mediteren of gewoon om even tot rust te komen. Er zijn al een aantal gemeenteleden geweest die de weg naar de stilteruimte gevonden hebben. Ook de gebedsgroep is bij elkaar gekomen in de stilteruimte.
Maar toch blijft het moeilijk om in deze tijd een start te maken met iets nieuws. Naast de coronatijd hebben we nu ook te maken met de vakantietijd.
Toch willen we de gemeenteleden en mensen van buiten onze gemeente de gelegenheid geven om even op adem te komen in de kerk.
Daarom blijven we, voor zover het kan, open in de vakantiemaanden.
Dit willen we in de maanden juli en augustus als volgt organiseren.
Op maandagavond is de stilteruimte open van 19.00 uur tot 20.00 uur. Er zal dan een gastvrouw of een gastheer aanwezig zijn.
Op woensdagochtend zal de stilteruimte open zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Die ochtend zal dan een van onze predikanten of pastoraal werkers aanwezig zijn. Er is dan ook de mogelijkheid voor een pastoraal gesprek als u daar behoefte aan hebt.

Op woensdag 8, 15, 22, 29 juli zal de kerk van 10.00 uur tot 12.00 uur open zijn.
Op woensdag 5, 12, 19, 26 augustus zal de kerk van 10.00 uur tot 12.00 uur open zijn.

Op donderdagochtend is de kerk open van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kosters zijn dan aanwezig. Op donderdagochtend is de kerk tijdens de vakantieweken van de kosters gesloten.

Wij komen niet op ons verhaal
Wanneer wij doof zijn voor Uw taal.
Al zijn wij alle dagen druk;
Stil zijn bij U geeft ons geluk.

De liturgiecommissie