Fotowedstrijd

De Actie Kerkbalans organiseert een fotowedstrijd met de uitdaging “Stuur jij ons de beste kerkfoto van het jaar?” of “Jouw kerk in beeld”. Er zijn drie categorieën:
1. Kinderen van 6-12 jaar;
2. Jong talent van 12-18 jaar;
3. Volwassenen 18-103 jaar.
Je moet de foto zelf gemaakt hebben, maar het maakt niet uit hoe en waarmee je dat gedaan hebt: camera, smartphone, tablet. Behalve de zogenaamde ‘eeuwige roem’ kun je een Kerkblik-Award winnen, een masterclass fotograferen en een bedrag van € 250,- voor de Actie Kerkbalans voor onze kerk.
Doe je mee? Ga dan snel aan de slag, want de wedstrijd sluit op 22 december 2017.
Tip 1: Niet geschoten is altijd mis;
Tip 2: Hang je foto’s denkbeeldig in een museum en bekijk ze van enige afstand alsof je ze nog nooit eerder gezien hebt. Welke trekt meteen jouw aandacht?
Tip 3: Zie tip 2, maar laat nu anderen naar jouw foto’s kijken.
Je kunt de voorwaarden nalezen op https://kerkbalans.nl/fotowedstrijd-kerkbalans/
Succes,
Ruud Koekkoek