Circus Mens de Musical

Een grote groep hele leuke mensen is al druk bezig met de voorbereidingen voor Circus Mens de musical. Inmiddels zijn we met ongeveer 70 personen. Elke donderdagavond wordt er geoefend in de Kruiskerk van 19.30 tot 21.30 uur. De uitvoering op 6 en 7 maart wil  je dan ook zeker niet missen!

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan deze musical? Wij zijn nog op zoek naar de onderstaande talenten:
Muzikanten gezocht
Ben jij een enthousiaste ervaren muzikant en lijkt het je leuk om met dit project mee te doen? We hebben al een aantal muzikanten maar we zijn nog aan het zoeken voor de juiste samenstelling. De muziek in de musical is heel gevarieerd van swingende rock&roll tot het gevoelige levenslied, en van Elly en Rikkert tot aan een door Albrecht Bijvank zelf geschreven en gecomponeerd lied.
Tenor gezocht
Voor een goede balans in het koor zijn wij nog op zoek naar tenor(en). Kom jij gezellig met ons meezingen?
Kinderen
Lijkt het jouw (klein)kind ook leuk om te figureren en mee te zingen in deze musical? Ook jonge kinderen kunnen meedoen! Na de kerstvakantie lassen we op de donderdagavond speciale oefenmomenten in voor jonge kinderen.
Decor
Tot slot zoeken wij mensen die creatief en handig zijn die ons kunnen ondersteunen bij het maken van het decor. Hoe meer helpers hoe sneller we klaar zijn.

Voor opgave en/of vragen kan er contact worden opgenomen via het
e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met één van de onderstaande organisatoren.

Groetjes van,
Gert van Dijk, Albrecht Bijvank, Hanneke van Dasselaar, Ruth Schipper en Judith Elgersma