25 september 2021: Reünie Jechonja

September 1981 begon ik, op verzoek van mw. M.A. van der Stelt, met Jechonja als jeugdkoor van onze kerk. Er was al een kinderkoor en Gode de Eer, maar voor de jeugd was er nog niets. Bijna 20 jaar heeft Jechonja bestaan en nog altijd roept het bij mij hele warme en mooie herinneringen op.
Nu in deze vreemde tijd, waarin we van alles missen, willen we toch ook een lichtpuntje hebben in de toekomst. Een reünie lijkt mij een prachtig vooruitzicht, al lijkt het op dit moment nog bijna ondenkbaar. Nu heb ik persoonlijk de eerste prik al te pakken en dus komt er misschien wel schot in als dat verder doorzet met de vaccinaties.
Dus ik heb zoiets van, we gaan ervoor. Net als voor een Kerstkoor voor de kerstnachtdienst van 2021.
Vorig jaar is dat helaas niet gelukt en hebben we nu al een jaar lang op allerlei manieren live-diensten, waar een grote behoefte aan is.
Maar na de zomervakantie hoop ik toch dat er weer meer kan en mag en is een reünie én een Kerstkoor toch geweldig om naar uit te kijken. Want weet je nog: Ingmar Olsson, The

Passion, Ontmoeting, de musicals en alle optredens en diensten waar we aan hebben meegewerkt.
Na 40 jaar lijkt het me heerlijk om weer eens terug te kijken met iedereen die met Jechonja heeft meegezongen en gespeeld. Wil jij je aanmelden dan kan dat via dit email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weet jij nog iemand die misschien niet meer in Nijkerk woont, of waar wij nog geen email-adres van hebben, geef dat dan ook aan ons door. Verdere gegevens volgen natuurlijk nog.

Op dit moment ben ik met mijn website in de lucht. Daarop staan alle musicalliederen en veel andere muziek die ik heb geschreven in al die jaren. Naast mijn muziek vind je ook meer over mijn fotografie. Kijk en luister gerust eens rond en je kunt via de site ook contact met mij opnemen:

Ik hoop dat we weer een beregezellige reünie hebben en wie weet wat er nog meer gebeurt op die dag…..maar dat is nog een verrassing. Dus mis het niet!!!

Albrecht Bijvank.