feed-image RSS-feed

Kinderkoor Eigenwijs! presenteert "Het Pinksterproject"

Zit je op de basisschool en ben je ben benieuwd hoe het is om te zingen in een kinderkoor, dan nodigen wij jou uit om mee te doen aan ons Pinksterproject. Met dit eenmalige project kan je vrijblijvend ontdekken of ons kinderkoor ook iets voor jou is.
We gaan vanaf dinsdag 7 mei op dinsdagavond oefenen en dan optreden op eerste Pinksterdag in de Kruiskerk.
Doe je mee? We oefenen op dinsdag 7, 14, 21, 28 mei en 4 juni van 18.45 tot 19.30 uur in de Kruiskerk.
Wil je meer informatie dan kan je bellen met Esther van Meerveld, tel: 06 30101597, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze Facebookpagina: kinderkoor Eigenwijs Nijkerk
Van harte welkom!