Paaschallenge 2019!

Zaterdagavond, de avond voor Pasen, komen er rond 21.30 uur, in het donker, langzamerhand 15 tieners binnen gedruppeld. Ongeveer 12 tot 15 jaar, een aantal zoekt gelijk de bal voor een potje voetbal en een aantal gaat gezellig staan kletsen. Sfeer zit erin! Allemaal een beetje afwachtend en verwachtingsvol tegelijkertijd; ze hebben in grote lijnen maar een beetje een idee van waar ze aan beginnen.
Enveloppen worden uitgedeeld in het schemerige tuinhuisje, hotspots worden ingesteld, codes gescand en instructiefilmpjes bekeken. Lichtjes worden uitgedeeld en daar vertrekken ze, eensgezind in een compacte groep de donkere nacht in! Vrolijke stemmen verdwijnen in het bosje, richting de weg. Ik wordt er helemaal blij van als moeder als ik ze zie gaan. Ben benieuwd naar wat zij gaan ervaren!
Marieke.

We gingen op weg naar de Heinenkamp. Daar hadden we een puzzel gedaan om de discipelen op de goede plek te zetten bij het Heilig Avondmaal. Toen gingen we weer verder lopen naar iemand op zijn werk en bij iemand thuis. We zijn ook bij Ds Overvliet geweest. En we zijn bij de kerk geweest om verstoppertje te spelen. Als laatste kwamen we bij John en Bep en daar hebben we ontbeten. In de nacht hebben we via de puzzels en spelletjes het hele verhaal van Jezus gehoord. Het was een leuke nacht en ook vermoeiend! Groetjes van Fay(12)