Een tweede leven voor uw oude mobieltje, postzegels, ansichtkaarten, toner of cartridge

Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltje, lege inktcartridge of toner, ansicht- en geboortekaarten, postzegels en oud geld in te leveren in de kerk. Misschien heeft u de inleverpunten hiervoor wel zien staan in de kerk? In de Kruiskerk staat rechts van de keuken hiervoor een tafel klaar. Op deze manier wordt er geld opgehaald voor het zendingswerk van Kerk in Actie en de Gereformeerde Zendingsbond.
Wat kunt u nog meer doen?

• Vraag op uw werk, school of vereniging om de lege cartridges en toners te verzamelen.
• Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten.
• Lever alleen ansichtkaarten in, geen dubbele kaarten. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en postzegel. Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier.
• Ook welkom zijn geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck, Voor het kind en Stichting Kinderpostzegels in alle maten en vormen.
Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact op met: Hester van Breda of Rob van Manen of kijk op www.kerkinactie.nl/inzamelingsacties en kijk ook eens op: www.facebook.com/inzamelingsactieskerkinactie.

Met vriendelijke groet,
De ZWO-commissie